icons2016

HOSTING email, server, werkplek en backup

Cloud Computing betekent het gebruiken van IT-resources en applicaties via het internet waarbij wordt betaald voor het verbruik: pay-as-you-go. Het is de eenvoudigste manier om snel en veilig toegang te krijgen tot servers, storage, databases en een brede set van internetdiensten. Hoge investeringen en vervelend onderhoud behoren in de Cloud tot het verleden. De extreem hoge beschikbaarheid en de eenvoudige schaalbaarheid maakt de Cloud geschikt en flexibel voor de toekomst. Wat er ook gebeurt!

 

Vijf voordelen van Cloud Computing

  • Variabele kosten in plaats van hoge uitgaven
  • Onbeperkte capaciteit, snel beschikbaar en zeer stabiel
  • Verhoog snelheid en behendigheid
  • Eenvoudige backup en recovery
  • Geen kosten voor voorzieningen zoals UPS, serverruimte, koeling en stroomverbruik

 

LANFERMEIJER ICT werkt alleen met betrouwbare leveranciers van Cloudoplossingen zoals Microsoft, Google en Amazon. Andere leveranciers doen eigenlijk maar net alsof en hebben niet meer dan een stapel servers in een datacenter aan de andere kant van de lijn.

Elke klant en elke organisatie is uniek. Qua hosting zijn er ook nog veel verschillen. Afhankelijk van de eisen, wensen en mensen implementeren we de Cloudoplossing die het beste bij uw organisatie past. En niets anders.

 

EMAIL

EMAIL

De wereld verwacht dat berichten direct en 24/7 worden gelezen. Of dit een goede ontwikkeling is valt te betwisten. Hoe dan ook, met Microsoft Exchange Online of Google Mail worden berichten razendsnel afgeleverd en zijn dag en nacht beschikbaar. Evenals agenda, al uw contactpersonen en taken. Geschikt voor desktop, laptop, tablet en telefoon en past op Windows, iOS, ChromeOS en Android. De hosting is veilig, betrouwbaar en bijna onbeperkt qua opslag. Gratis Spamfilter!
WERKPLEK

WERKPLEK

Wij mensen zitten niet graag stil. En zijn altijd bezig met iets nieuws. Een werkplek online bestaat uit gereedschap om elke klus te klaren: Email, documenten, spreadsheets en nog veel meer. Uw communicatiekanalen, documenten, applicatie's worden online beheerd en zijn met elk apparaat toegankelijk. Er gaat geen kostbaar moment verloren.
SERVER ONLINE

SERVER ONLINE

Een Server Online is het nieuwe werken en staat volledig tot uw eigen beschikking. Het heeft dezelfde functionaliteiten als een server in uw bedrijfspand maar dan in een beveiligd datacenter met ultrasnelle verbindingen. Voor centraal gebruik van uw applicatie, hosting websites of terminal server.
  • Schaalbaar: groter én kleiner
  • Minimaal 99,95% beschikbaar
  • Vanaf 40 euro per maand
Een Server Online is ideaal voor extra capaciteit, test of ontwikkeling. Ook voor een korte periode!
WEBHOSTING

WEBHOSTING

Betrouwbare webhosting tegen voor lage prijs. Diverse pakketten mogelijk.
BACKUP

BACKUP

Een kopie van uw waardevolle gegevens veilig opgeslagen in de Cloud. Volledig geautomatiseerd, onderhoudsvrij en zeer betrouwbaar. Ook opslag voor extreem lange duur.