icons2016

ICT Advies, Beheer & Consultancy

Wij begrijpen maar al te goed dat uw bedrijf veel gebruik maakt van ICT en niet meer zonder kan. Voor elke succesvolle onderneming is een veilig, betrouwbaar en vriendelijk computersysteem essentieel voor een snelle en correcte informatieverwerking tussen klanten, leveranciers en collega's. Storingen, defecten en “het ineens niet meer doen” blijven altijd voorkomen en melden zich helaas niet van tevoren. Gelukkig kunnen wij snel oplossingen of goede alternatieven realiseren. Toch willen wij storingen liever proactief voorkomen en gebruiken daarom het liefst producten, diensten en oplossingen van hoge kwaliteit.

 

Zorgen om IT? Geen zin, tijd of kennis om het zelf goed te regelen?
Focus op uw onderneming. LANFERMEIJER ICT zorgt voor de rest.

 

ADVIES

ADVIES
Wat zijn de mogelijkheden voor mijn bedrijf? En wat zijn hiervan de kosten, voor- en nadelen?

BEHEER

BEHEER
Update en controle van computers, systeem en netwerk.

CONSULTANCY

CONSULTANCY
Maatwerk implementatie, installatie en configuratie.

 

GEBRUIKER STAAT CENTRAAL

Kleine veranderingen kunnen grote impact hebben. Goed voorbereid en met uiterste zorg implementeren wij veranderingen in een systeem. Zo weet iedereen exact wat er veranderd en komt niemand voor verrassingen te staan. Omdat bij ons de gebruiker centraal staat beperken wij de impact tot een minimum en zorgen voor maximale beschikbaarheid. Gebruikers zijn immers de motor van de organisatie.

 

ALLES OP VOORRAAD

Een overvol magazijn met allerlei soorten hardware en software hebben wij niet. Wel hebben wij leveranciers die snel en overal alle soorten producten kunnen leveren. Ook in hele grote hoeveelheden. Onze klanten kopen dus geen oude voorraad maar kunnen kiezen uit alle soorten, merken en maten. En als kiezen moeilijk is helpen we hierbij.

Steeds vaker kopen onze klanten gebruikte producten. Deze "refurbished" computers zijn nog jong en minimaal gebruikt. Bovendien zijn ze intensief getest en worden met garantie geleverd. Vraag naar de voordelige prijzen! Of bestel voordelig via Bol.com

 

CONTINUITEIT

Backup is goed geregeld. Althans, dat is het vermoeden. Maar is u ook bekend wat er exact in die backup zit? Wie controleert de backup en hoelang duurt het voordat de informatie van een backup weer bruikbaar is? En wat is daar eigenlijk allemaal voor nodig? Is de ook backup beveiligd of bevat het niet minder dan alle informatie van het bedrijf...

Schade aan een systeem ontstaat niet alleen door inbraak, water of vuur. Regelmatig verdwijnt informatie met of zonder opzet van (ex-)medewerkers. Alleen als de backup regelmatig wordt getest is de backup pas echt goed geregeld.

LANFERMEIJER ICT weet dat een goede backup niet ingewikkeld hoeft te zijn. Het goed structureren van data, database en toegang is al een goed begin. Met een goed plan voor backup en restore kan waardevolle informatie nooit verloren gaan. 

 

EN NOG VEEL MEER...

 

HARDWARE SOFTWARE

HARDWARE SOFTWARE
Advies, levering en installatie

INFRA STRUCTUUR

INFRA STRUCTUUR
Internet, VPN en bekabeling

BEVEILIGING BACKUP

BEVEILIGING BACKUP
Disaster and recovery IT Security

SERVICE & SUPPORT

SERVICE & SUPPORT
Uitzoeken, oplossen en regelen!

 

 

UW EERSTE PROBLEEM GRATIS OPGELOST

Lijkt er maar geen oplossing voor een lastige storing of probleem?
Wil je weten hoe de vork echt aan de steel zit? Of vrijblijvend advies?

Nieuwe klanten krijgen ter kennismaking deze bijzondere aanbieding.

Voor deze aanbieding geldt:

  • nieuwe klanten met een vraag, storing of probleem
  • maximaal 1 uur
  • exclusief kosten hard- of software

Neem snel contact op en profiteer van dit onweerstaanbare aanbod. 

Stuur een bericht

email 
bericht