Ontwerp Website

icon web ontwerp websiteLanfermeijer ICT bouwt websites, gericht op resultaat. Websites waarmee je je doel bereikt en waar je trots op bent. Vanzelfsprekend kan je website op ieder apparaat bekeken worden. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Geen website is hetzelfde. Soms is het alleen een online presentatie, maar vaak wil je meer. Allereerst bepalen we het verhaal van de website, en maken we concreet wie we ermee aanspreken. Vervolgens start het ontwerp en werken we de juiste technieken en functionaliteiten uit. Je website krijgt de uitstraling die het nodig heeft en de informatie is concreet en overtuigend. Zo worden bezoekers jouw nieuwe klanten!

 

Opensource CMS

De websites worden op een opensource framework gebouwd. Deze frameworks zijn de meest gebruikte platformen voor het ontwikkelen van websites. Via een internationaal netwerk bouwen en onderhouden de beste ontwikkelaars aan het platform. De meeste CMS systemen hebben een modulaire opbouw, waardoor je website makkelijk uitgebreid kan worden met nieuwe functionaliteiten. Aan de hand van jouw wensen adviseren we welk platform voor jou de beste oplossing is! 

Webdesign voor PC, tablet en telefoon

Bekijken bezoekers jouw website via een pc, tablet of smartphone? Ziet het er dan goed uit en wordt alle informatie wel overzichtelijk getoond? In deze tijd, waarin meer mensen een smartphone of tablet bezitten dan een gewone computer, is dat namelijk een must! Daarom ontwikkelen we onze websites standaard met een responsive design.

Tijdens het ontwerp van de website bepalen we de navigatie, de structuur en de lay-out. Ook bepalen we wat goed is om te laten zien en zoeken een methode om dit optimaal te presenteren. We laten zien dat je een "pro" bent en proberen de zoektocht van bezoekers op jouw website te laten eindigen!

Meten is weten: Google Analytics

Een online strategie is gebaseerd op statistieken. Door de koppeling met Google Analytics kunnen we het gedrag van je bezoekers meten. Met deze gegevens kunnen we de website blijven optimaliseren op basis van feiten.

SEO / Zoekmachine Optimalisatie

Een schitterende website zonder bezoekers heeft weinig zin. Elk ontwerp is daarom SEO- geschikt en wordt door Google netjes geïndexeerd. Potentiële klanten kunnen je website daardoor goed vinden. Lees meer over Zoekmachine Optimalisatie.

Beheer en onderhoud

Een website is nooit echt af en heeft bovendien technisch onderhoud nodig. Soms wil je zelf ook kleine aanpassingen doorvoeren. Regelmatig zijn er updates beschikbaar die de functionaliteit en veiligheid van je website verbeteren. Updates hebben soms nare bijwerkingen. Uiteraard hoef je zelf geen ingewikkelde updates uit te voeren. Met een backup achter de hand kan elke website zonder risico worden bijgewerkt. Na de update controleren we de werking zodat alles naar behoren functioneert. Zo verzorgen wij een paar keer per jaar de belangrijkste beveiligingsupdates. Uiteraard kun je altijd contact opnemen voor support of je nieuwe wensen bespreken.

 

  Werkzaamheden Ontwerp Website Systemen / Producten 
  • Ontwerp website/ Webdesign
  • Installatie Content Management Systeem
  • Blog, foto- en projectgallery, webformulier
  • Backup, update en onderhoud

WORDPRESS
JOOMLA
HTML/CSS
ADOBE

icons2016