IT Consultancy Rotterdam

notebookIT Consultancy richt zich op het adviseren van bedrijven hoe informatietechnologie (IT) het beste benut kan worden. IT consulting omvat zowel het advies als de feitelijke implementatie. Technologie neemt een steeds centralere positie in binnen ons dagelijks leven en ook op de werkvloer kunnen we niet meer om deze technologische ontwikkelingen heen. Reden genoeg om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de kansen die in de afgelopen jaren zijn ontstaan!

 

ICT advies op maat

Doelgericht ICT advies op alle expertises van ICT: netwerk, computer, cloud, backup en beveiliging. Ook efficiënt gebruik maken van computer, cloud en alles wat daar tussenzit en aanvast hangt. Beleid, structuur en standaardisatie. Haal het maximale uit je automatisering.

Maatwerk installatie en configuratie

Elk bedrijf heeft zijn eigen systemen en processen. Het in gebruik nemen van een nieuw systeem of programma gaat nooit vanzelf en vraagt technische kennis om alleen al de installatiehandleiding te kunnen begrijpen. Tijdens de feitelijke installatie kunnen makkelijk allerlei onverwachte situatie's ontstaan en worden soms lastige keuze's voorgesteld. Met inzicht van uw organisatie, uw ICT omgeving en het proces wordt een nieuwe systeem optimaal geïmplementeerd. 

Bij een nieuw systeem is het noodzakelijk om overzicht te bewaren en de consequentie's te overzien. 
Uiteraard rekening houdend met beschikbaarheid, performance, backup en veiligheid.

Tijdelijke (extra) inhuur

Uw eigen systeembeheerder is ziek, heeft verlof of gaat met vakanti. ICT zaken zullen tijdens zijn afwezigheid langer blijven liggen en storingen worden niet of nauwelijks opgelost. Bedrijfsprocessen kunnen minder goed gaan functioneren en lossen zich vaak niet vanzelf weer op. Medewerkers én klanten kunnen de afwezigheid van de systeembeheerder vaak al snel merken. Met een paar uur per week of per dag kunnen grote problemen tijdens de absentie van de systeembeheerder voorkomen worden. Met mijn diensten en ervaring kunnen de dagelijkse ICT werkzaamheden door blijven gaan, en kunnen uzelf, uw medewerkers en uw klanten ongestoord gebruik blijven maken van de informatiestromen van uw IT- systemen. 

Ook voor extra expertise of tijdelijk project zijn mijn diensten en ervaring inzetbaar. Samen met uw eigen systeembeheerder werken we aan een project, implementatie of het optimaliseren van uw huidige ICT omgeving.

 

  Werkzaamheden IT Consultancy Systemen / Producten 
  • ICT Advies
  • Analyse kosten ICT
  • Maatwerk configuratie en installatie
  • Implementatie / migratie
  • Tijdelijke vervanging systeembeheerder
  • Ondersteuning medewerkers en externe partijen
  • Regelen, helpen, uitzoeken en oplossen

Windows
Apple
DOS - Batch - Scripting
Testing

Lanfermeijer ICT is werkzaam in de regio Zuid-Holland - Zeeland - Den Haag - Rotterdam - Barendrecht - Dordrecht - Breda

 

Liever oplossingen dan allerlei ingewikkelde argumenten.

icons2016