Webwinkel

icon web webwinkelVoor iedereen die producten online willen verkopen ontwikkelen en optimaliseren we webwinkels. Met een scherpe focus op vindbaarheid, gebruiksgemak, conversie én optimalisatie krijg je een webwinkel waarmee je kunt 'shinen' en het afzetgebied van je assortiment vergroten.

Omdat verkopen altijd beter kunnen ben je eigenlijk nooit klaar. Jouw producten kun je immers ook via andere kanalen gaan verkopen. En natuurlijk ook over de grens van Nederland!

 

Keuze type webwinkel

Er zijn allerlei soorten webwinkels. We kiezen samen het beste platform, afhankelijk van producten, budget, complexiteit en beheer. Shopify, Lightspeed en WordPress met WooCommerce zijn slechts enkele voorbeelden van webwinkels. Magento en Virtuemart hebben ook hun specifieke eigenschappen. De meeste systemen hebben een modulaire opbouw, waardoor je webwinkel makkelijk uitgebreid kan worden met nieuwe functionaliteiten zoals bijvoorbeeld: reviews, chat met klanten, zoekfilters en templates. Bij een groot assortiment bekijken we hoe het aanbod van producten in de webwinkel met een koppeling of CSV import gemakkelijk en betrouwbaar te onderhouden is. Voorraad, prijs en levertijd moeten natuurlijk wel kloppen.

Ontwerp en inrichting

Qua styling kiezen we voor een uitstraling die bij het bedrijf en product past. De klant staat centraal en wil eigenlijk alleen maar makkelijk kiezen, veilig betalen en zo snel mogelijk zijn aankoop ontvangen. Vanaf de allereerste kennismaking tot en met de uiteindelijke betaling en orderverwerking maken we het zo makkelijk en duidelijk mogelijk. 

Online marketing

Met een webwinkel krijg je er niet alleen een nieuwe winkel bij, maar ook allerlei nieuwe vormen van marketing. Google kan hierin niet ontbreken. Meer dan 90% van alle zoekopdrachten beginnen bij Google. Het is wel zo fijn dat jouw website netjes in de resultaten verschijnt. Maar er is meer. Betrokken klanten kun je bereiken met een automatische nieuwsbrief, promotie's op social media, gericht adverteren en nog veel meer... Lees meer over Online Marketing

Conversie met Google Analytics

Statistieken vertellen ons wat beter kan in jouw webwinkel. Cijfers gebaseerd op data uit Google Analytics, daar kun je echt wat mee. Zo komen we tot gerichte aanpassingen die leiden tot meer conversie en omzet. Een webshop is nooit af. Er volgen altijd nieuwe inzichten en de conversie kan altijd beter. Elke webwinkel koppelen we direct aan Google Analytics. Verkopen kunnen immers altijd beter!

Zakelijk verkopen via bol.com

Bol.com is één van de grootste webwinkels van Nederland. Het is eigenlijk meer een platform dan een webwinkel, want allerlei verkopers kunnen hun eigen producten verkopen via Zakelijk Verkopen op Bol.com. Als extra verkoopkanaal naast je webwinkel is Bol.com kan dit zeer lucratief zijn. Bol.com heeft immers veel klanten, heeft een zeer goede dekking op Google en heeft de klantbeleving perfect geoptimaliseerd.

En meer... 

Er zijn allerlei verkoopstimulerende systemen die integreren met jouw webwinkel. Zo kan het heel interessant zijn om jouw producten via andere platformen aan te bieden. Online platformen zoals Marktplaats en Beslist zijn in Nederland zeer vertrouwd. Daarbuiten kennen Ebay en Amazon eigenlijk geen grenzen. We koppelen je webwinkel aan een extra platform en kieze samen de extra kanalen waar je ook graag jouw producten wilt verkopen.

Je doelgroep zit vast en zeker op Social Media. Als jouw product hiervoor geschikt is kan met advertentie's op Facebook en Instagram je exacte doelgroep worden geselecteerd. Jouw product wordt aangeboden op regio, leeftijd, geslacht, interesse en nog veel meer....

Affiliate marketing is een methode van online marketing waarbij een website ingezet wordt om verkopen van een andere webwinkel te genereren. Lees hier meer over Affiliate Marketing.

 

  Werkzaamheden Webwinkel Systemen / Producten 
  • Keuze type webwinkel
  • Inrichting en configuratie webwinkel
  • Verzend- en betaalmethoden
  • Keurmerk en beoordelingen
  • Optimalisatie klantervaring en gebruikersgemak
  • Import producten XLS/CSV/TXT/XML

LIGHTSPEED
SHOPIFY
MAGENTO
WOOCOMMERCE
MOLLIE, IDEAL, PAY.NL
ZAKELIJK VERKOPEN VIA BOL.COM
CHANNABLE / REPRICER

 

Een mooi verlengstuk van je winkel, echter met een grenzeloos bereik.

icons2016